5+ locuri unde poti gasi icon-uri de calitate

Daca tot am scris ieri de IconTweaker, am zis ca e o idee buna sa spun si unde puteti gasi iconuri de calitate si gratuite.

Site-ul care imi place mie cel mai mult este Iconspedia, va ofera o multime de iconite gratuite, si permite descarcarea atat in format ico dar si png, si dupa dimensiune. De asemenea iconitele sunt grupate si pe categorii pentru o cautare cat mai eficienta.

Pe DryIcons sunt prezentate o multime de iconite de calitate grupate pe pachete. Modul de prezentare este simpatic, deoarece puteti face scroll prin pachetele cu iconite.

IconArchive este de asemenea un site cu icon-uri demn de luat in seama, cel putin datorita faptului ca are vechime si o multime de iconite disponibile.

Customize.org este un site destul de popular printre cei care isi personalizeaza calculatorul frecvent, deoarece acolo gasiti atat iconuri, wallpapere, cat si cursoare si teme pentru diferite programe.

Iconfinder este un site destul de interesant, pentru ca are multe iconite gratuite, grupate dupa diverse tag-uri, voi trebuind doar sa cautati. Din nefericire diversitatea nu este asa de mare, dar sunt chestii interesante pe acolo.
Ca bonus, va invit sa va uitati si pe acest articol, in care sunt prezentate 50 dintre cele mai reusite pachete cu iconite realizate in 2008.
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.