De ce revii pe computerica.ro?

Salut!

Au trecut mai bine de patru ani de când am început să scriu pe computerica.ro, mânat de dorința de a împărtăși cu tine lucruri legate de IT&C. Dar de atunci lucrurile s-au schimbat, am ajuns de la 100 la 2000 de cititori pe zi, și cu toate că mi-am făcut noi prieteni din rândul cititorilor computerica.ro, îmi dau seama că nu știu mare lucru despre majoritatea celor care revin pe site.

Ce îți place și ce te interesează să citești, plus alte informații care să mă ajute să scriu despre lucrurile care îți sunt de folos.

Pentru că cei de la Standout fac momentan un studiu asupra audienței blogosferei, m-am gândit că e o oportunitate bună să ne cunoaștem mai bine. Eu voi răspunde întrebărilor  tale (pe care le poți adresa într-un comentariu) iar pe tine te rog să completezi acest chestionar.

Promit că nu îți ia mai mult de 5 minute să îl completezi. Chestionarul este împarțit în 3 pagini, una despre computerica.ro, a doua despre bloguri în general și a treia cu informații despre tine.

Răspunsurile mă vor ajuta să te cunosc mai bine, încât să optimizez conținutul iar lucrurile să iasă mai bine pe viitor.

Îți mulțumesc,

Alexandru

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.