Balaur.ro – Motor românesc de căutare de job-uri

Balaur.ro este un motor de căutare de locuri de muncă dezvoltat de o echipă de trei tineri antrepenori: Cristian Strat, Silviu Gănceanu, Mircea Pașoi (detalii despre echipă). Deși foarte inteligent, de curând balaurul a devenit și frumos, așa că m-am gândit că trebuie să vă zic și vouă de el.

balaur

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, balaurul vă oferă rezultate relevante și actuale de pe cele mai importante site-uri cu joburi din România și astfel o să scutiți mult timp. Ba mai mult, aveții la dispoziție filtre, posibilitatea de a „seta” alarme pentru anumite anunțuri, widget-uri pentru site, „conexiune” LinkedIn și puteți face căutări complexe.

trends

O funcție extrem de utilă este afișarea de trend-uri, adică puteți vedea evoluţia ofertei de job-uri online pentru unul sau mai multe criterii de selecţie și aflați ușor ce anume se caută pe „piața muncii”.

Cu ajutorul balaurului a devenit posibil proiectul 1000eu.ro, pe care veți găsi doar locuri de muncă platite cu peste 1000 de euro. Oricum, balaurul rămâne de bază..

Tags:

Articole Similare

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.