Belvedere – Organizare automata a fisierelor

Belvedere este o aplicatie portabila de mici dimensiuni ce va poate ajuta sa va pastrati desktop-ul si anumite directoare bine organizate, pentru ca se descurca sa mute, sa copieze, sa redenumeasca sau sa stearga anumite fisiere in functie de anumiti parametri ca: data crearii, data accesarii, dimensiune, nume.
Interfata este aerisita, si dupa parerea mea destul de usor de utilizat. Pentru a crea reguli dupa care sa fie “procesate” fisierele dintr-un director, intai selectati directorul, facand click pe butonasul cu “+” din dreptul rubricii Folders, si apoi pentru a adauga functii/reguli aplicabile pentru acel director apasati pe butonul “+” din dreptul Rules.

Cand adaugati o regula noua va aparea o fereastra ca in imaginea de mai sus. Apoi sarcina voastra este simpla, fiind nevoie sa construiti o functie cu toate argumentele necesare. Daca se strecoara greseli, puteti reedita regulile. Recomand sa faceti incercari cu fisiere si directoare de proba pana va acomodati.

Belvedere este o aplicatie pe care o recomand tuturor, si care folosita eficient va poate scuti de mult efort si timp pierdut. Spre exemplu: aveti o “gloata” de fisiere amestecate si doriti sa le sortati dupa extensie sau tip, printr-o singura functie in Belvedere ati rezolvat.

Cu toate ca exista programe ca Search Everything, care va ajuta sa gasiti orice in calculatorul personal, daca va place ordinea recomand si Belvedere.

Pagina web & Descarcare: http://lifehacker.com/
Dimensiune: ~1,35MB

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.