Bitdefender 2013 lansat în magazinele din România

Marți 11 septembrie, a avut loc lansarea oficială în magazine al produselor Bitdefender din generația 2013 (vezi imagini de la eveniment), iar mâine 14 septembrie compania organizează un nou eveniment dedicat utilizatorilor de antivirus și fanilor brandului. Noua gamă de soluții de securitate protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa.

Produsele din noua generație au fost puse online la dispoziția utilizatorilor încă din iulie, iar utilizatorii s-au putut familiariza cu noile funcții integrate.  Safepay este una dintre aceste funcții și constituie un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor online, Parental Control ce protejează copiii la accesul pe internet și modulul Anti-Theft ce facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt. Produsele Bitdefender 2013 sunt déjà compatibile cu Windows 8.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanțele în ceea ce privește capacitatea de detecție, protecție și ușurința de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează și pentru care raportul preț – performanță este crucial’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul www.bitdefender.ro, precum și în magazinele de profil.

Articole Similare

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.