Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition este un nou concept de antivirus ce utilizează cele mai avansate tehnologii în domeniu, oferind siguranţă maximă, minim de resurse consumate, zero configurări şi zero întreruperi.

Bitdefender Antivirus Free Edition scanează periodic toate fișierele din sistemul dumneavoastră și ia deciziile legate de securitate, în locul dumneavoastră. Aceasta înseamnă că nu vor fi afișate ferestre pop-up, alerte și nu va fi necesară nici o configurare.

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice. Amenințările necunoscute sunt înlăturate datorită detecției euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizații independente de testare și certificare.

Sistemul este protejat
Sistemul este protejat

Beneficiile Bitdefender Antivirus Free Edition sunt:

  • Protecție de top
  • Impactul asupra sistemului este aproape zero
  • Interacțiune minimă din partea utilizatorului
  • Mai puține setări ce necesită configurare
  • Scanare continuă pentru protecția sistemului dumneavoastră
  • Interfață de program simplă și localizată în limba română
Deoarece oferă suport pentru limba română, un nivel ridicat al protecției și nu necesită cunoștințe avansate pentru a fi instalat și utilizat îl recomand în special utilizatorilor fără cunoștințe tehnice și celor care doresc protecție de bază.
Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii din România.

Descarcă Bitdefender Antivirus Free Edition

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.