Curatare disc – Disk Cleanup

Multi dintre voi stiu de aceasta functie, unii mai uita de ea.. insa ea elibereaza destul spatiu, mai ales cand a fost uitata o vreme. Windows-ul comprima fisierele vechi si neaccesate.. uneori acestea ajung sa ocupe spatiu de ordinul Gb.. si trebuie sterse.

Aceasta operatiune recomand a se face doar pe C:, pentru ca pe acolo se gasesc de obicei fisiere de sistem.. si stie Windows-ul sa le aleaga, pe celelalte partitii e posibil sa mai stearga si bunatati..

Aceasta procedura se aplica daca aveti Windows-ul instalat pe C:, daca e pe alta partitie efectuati operatiunea acolo..

Faceti click dreapta pe C:, apoi in meniul care apare Properties si click pe Disk Cleanup in fereastra ce seamana cu cea de mai jos:

O sa va apara o fereastra Disk Cleanup ca in urmatoarea imagine:

Puteti bifa toate tipurile la Files to delete, insa Compressed old files fac diferenta. Ele ocupa de obicei mult spatiu.

Ca sa se stearga dati OK si asteptati sa dispara fereastra de progres. Cand a disparut inseamna ca procesul s-a terminat.

Te-ar putea interesa și:

under1
monitoare fullhd

Comments

 1. By Teodor

  Răspunde

 2. By alex

  Răspunde

  • Răspunde

   • By alex

    Răspunde

 3. By Ionut

  Răspunde

 4. By Bela

  Răspunde

 5. By Sorin

  Răspunde

 6. By madalin

  Răspunde

  • Răspunde

 7. By Victor

  Răspunde

  • Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>