Dab3 – Cum sa te stergi din lista altcuiva de YM

{openx:6}

Dab3 este o aplicatie care va permite sa va stergeti permanent din lista de yahoo messenger a cuiva care “nu va merita” sau e “mass message maniac” (motivele nu conteaza :)). Nu putini sunt cei care fac schimb de liste (cred ca e la moda) si implicit id-ul va poate ajunge la cine nu trebuie. In acest caz folositi cu “incredere” dab3, in cel mai rau caz cred ca o sa primiti spam.

La Your Yahoo ID introduceti id-ul dumneavoastra, la Your Password introduceti parola de la id-ul dvs, si la Targets ID id-ul celui din lista caruia vreti sa va stergeti. La Rejection Message puteti adauga un mesaj care sa ii apara celui care v-a suparat, insa nu il va vedea decat daca este online. Daca e offline veti disparea din lista lui pur si simplu.

Atentie insa de unde descarcati fisierul!

Dab3 e o aplicatie pe care am folosit-o in nenumarate randuri, am descarcat-o din mai multe locuri si cu parere de rau va zic, nu de putine ori am avut surpriza ca antivirusul sa “constate” prezenta unor troieni, backdoors samd. Momentan am gasit o adresa unde fisierul e cat de cat curat, deci daca vreti sa va stergeti din lista cuiva, indicat e sa cititi despre si sa descarcati dab3 de aici.
Pentru maxima securitate va puteti schimba parola dupa folosirea programului.

Cititi acest raport de securitate inainte de a-l folosi.

Tags:
54 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.