Descarcă Bitdefender Internet Security 2013, valabil un an

Bitdefender Internet Security 2013 moca

De doi ani încoace, produsele de securitate Bitdefender stau numai pe primele poziții în testele de specialitate și primesc constant aprecierea jurnaliștilor de la publicații IT&C internaționale (PcMag, cNet și altele). Vestea bună e că acum poți beneficia gratuit de unul dintre cei mai buni antiviruși pentru un an de zile.

Bitdefender a încheiat un parteneriat media cu YODA.ro prin care dă gratis licențe Bitdefender Internet Security 2013 pentru un PC, valabile un an de zile. Oferta a inceput de ieri, și mai este valabilă doar astăzi și mâine doar în intervalul orar 15-16. Asta înseamnă că astăzi și mâine, între 15 și 16 te poți înscrie să primești o soluție de securitate premium de la Bitdefender.

Ca să beneficiezi de această ofertă, trebuie să te înscrii cu adesa de e-mail pe pagina dedicată din site-ul Bitdefender. După înscriere, vei putea descărca kit-ul trial Bitdefender Internet Security 2013 valabil 30 de zile. În aceeași zi vei primi un e-mail ce conține cheia de prelungire a licenței, valabilă un an de zile.

Nu te chinui să descarci mai multe licențe decât ai nevoie, fiindcă îți vor fi anulate. Dacă vrei să îți ajuți și prietenii spune-le de ofertă ca să își descarce singuri. Succes!

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.