Descarca filme de pe Youtube, Trilulilu, 220

Daca nu vreti sa va asumati riscul disparitiei clipurilor preferate de pe youtube, atunci articolul acesta vi se adreseaza. Daca utilizati Firefox s-ar putea sa va fie mai util Video Download Helper.Pentru descarcat materiale video de pe: youtube.com, trilulilu.ro, metacafe.com, myvideo.de, clipfish.de, neogen.ro, 220.ro, peteava.ro, video.rol.ro, 2xtremeboom.phg.ro, dada.net, 4dh.com. si audio de pe: trilulilu.ro, neogen.ro, 2xtremeboom.phg.ro folositi Downloader.ro:

Si pe site-ul Saltwater’s Video Downloader se gaseste un script care va ajuta de descarcati ce aveti nevoie de pe google video, metacafe, youtube, trilulilu:

Pur si simplu daca doriti sa descarcati ceva, copiati link-ul si il puneti in casuta URL de pe site, asteptati sa apara un link de forma Download “numefisier”, faceti click si veti downloada un fisier steam.php pe care apoi il redenumiti “numefisier”.flv.

Pentru redarea fisierelor flv recomand GOM Player sau VLC Player; daca aveti instalat K-Lite Codecs Pack sau CCP iarasi este bine.
Site-uri cu functii similare (dar mai incarcate) insa cu suport pentru mai multe servicii printre care si 220.ro sunt acesta si acesta.Si Zamzar se dovedeste util daca descarcati de pe youtube, pentru ca va ajuta sa descarcati in format avi.

Articole Similare

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.