Downgrade de la Windows 10 cu EaseUS System Goback Free

Dacă intenționezi să testezi Windows 10, EaseUS System Goback Free este o aplicație gratuită care te ajută să revii la sistemul de operare inițial în cazul în care întâmpini dificultăți sau ești nemulțumit de noul sistem de operare.

System Goback Free este realizată EaseUS, compania care a creat și ToDo Backup sau Every Sync.

Și Microsoft se așteaptă ca unii utilizatori să dorească să revină la sistemul de operare anterior, de aceea a anunțat că acest lucru se poate face în primele 30 de zile după instalarea lui Windows 10. Chiar și așa, este de preferat să îți iei măsuri suplimentare și să ai un backup în de rezervă dacă vrei să faci upgrade la Windows 10.

EaseUS System Goback Free este compatibilă cu toate versiunile de Windows de la XP până la 10 și are o interfață intuitivă, foarte ușor de utilizat. Aplicația te ajută să faci o copie de siguranță sistemului, și să o restaurezi ulterior dacă vrei să revii la starea inițială.

Creare copie de siguranță și restaurare:

  • Descarci EaseUS System Goback Free de pe site-ul oficial
  • Instalezi aplicația

1 Easeus Go Back Free

  • Deschizi aplicația și click pe Backup System. Copia de siguranță se va face pe altă partiție sau pe un stick USB suficient de mare. Acest procedeu se face înainte de instalarea lui Windows 10, și durează în funcție de dimensiunea partiției de sistem.

2 Easeus Go Back Free

  • După ce ai instalat Windows 10, dacă ești nemulțumit de acesta, poți reveni la sistemul de operare inițial deschizând EaseUS System Goback Free și făcând click pe butonul Go Back.

Atenție, programul este util numai dacă îl instalezi și faci o copie de siguranță înainte de a face trecerea la Windows 10 (sau alt sistem compatibil). Dacă vrei să îl folosești pe un sistem care are Windows 10 preinstalat sau pe unul care a fost actualizat fără copie de siguranță, EaseUS System Goback Free nu va funcționa.

Pentru revenirea la sistemul inițial este recomandabilă întâi folosirea variantei oficiale de downgrade în primele 30 de zile de la instalarea lui Windows 10. Deși teoretic sistemul se poate restaura folosind EaseUS System Goback Free, licența e posibil să fie convertită în una de Windows 10 și să nu mai fie valabilă pentru sistemul de operare anterior.

DOWNLOAD
EaseUS System Goback Free

Tags:

Articole Similare

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.