Search Everything – Caută rapid și eficient

Search Everything este o unealtă simplă și eficientă pentru căutarea fișierelor și directoarelor pe hard disk dar și de pe alte dispozitive de memorie conectate la calculator în momentul căutării. Pe langă faptul că ocupă foarte puțin spațiu pe hard disk și memprie RAM, indexează uimitor de repede tot conținutul dispozitivelor de stocare (pentru 1 milion de fisiere e nevoie doar de 1 minut, conform spuselor autorilor) și oferă rezultate pentru căutari aproape instantaneu.
search everything
Aplicația poate fi configurată să „răspundă” la apăsarea unei combinații de taste, astfel scurtând timpul necesar căutării. Se pot permite mai multe instanțe ori mai multe ferestre ale aplicației. Ca să nu se adune prea multe ferestre deschise am ales să folosesc o singură instanță cu o singură fereastră care să „răspundă” la WIN+A.
Everything reprezintă o alternativă excelentă de căutare a fișierelor în calculator, probabil cea mai simplă și rapidă. Aplicația este disponibilă și în format portabil, așadar nu necesită instalare.
Dimensiune: ~ 600KB (+ baza de date 1- 3 mb)

Articole Similare

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.