FileHippo Update Checker – Actualizari si iar actualizari

Desi am mai pomenit oarecum fugar pe blog de Filehippo si de unealta lor pentru actualizare de programe, FileHippo Update Checker, e totusi o aplicatie demna de luat in considerare cand vine vorba de update-uri.

Cu toate ca baza de date cu programe a celor de la Filehippo e relativ redusa fata de celelalte servicii, va asigur ca aceasta contine numai aplicatii de incredere, robuste si care isi fac treaba in mod ireprosabil.

Dupa deschiderea aplicatiei aceasta face un “sondaj” printre programele instalate si deschide o fereastra a browser-ului implicit in care va indica aplicatiile la care e recomandata actualizarea.

Acum Update Checker-ul a fost imbunatatit si stie sa caute si programe portabile (Custom Locations) spre deosebire de celelate unelte de actualizare pe care le-am prezentat zilele astea.
La capitolul dezavantaje, aplicatia necesita instalare, dar se gaseste si versiunea portabila/standalone, care insa trebuie putin configurata ca sa functioneze corespunzator (din punctul meu de vedere).
Ca si Update Notifier, aceasta aplicatie poate fi folosita de utilizatorii incepatori.
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.