Habitforge.com – Dezvoltă-ți ușor obiceiuri noi

Tu vii cu Țelul sau Dorința, și noi îți trimitem zilnic un mesaj personalizat prin care te întrebăm ce ai făcut. Tu răspunzi doar cu Da sau Nu zilnic. Dacă reușești să te ții de treabă 21 de zile, noul obicei va fi ușor de urmat. Sări peste o zi și ceasul pornește de la ziua unu.”

Acesta este mesajul cu care ești întâmpinat când intri pe habitforge.com, iar scopul său este simplu: să te ajute să te ții de treabă 21 de zile, pentru că aceasta se pare că este perioada critică de depășit atunci când începi o nouă activitate.

Habitforge

Începi prin a-ți face un cont, după care poți adăuga diverse activități sau scopuri. Apoi vei primi zilnic un mesaj prin care să confirmi dacă te ții sau nu de treabă (la care e de preferat să răspunzi sincer), iar în cazul în care ai călcat pe bec, te întorci în ziua întâi.

Totul este gratuit, intuitiv, tot ce e de preferat să știi este puțină engleză și să ai o adresă de mail. Dacă mai știți webaplicații utile sau mai avansate din aceeași categorie apreciez dacă le menționați într-un comentariu.

Articole Similare

6 Comments