IZArc – Arhivator & Dezarhivator gratuit

IZArc este o aplicatie gratuita pentru manipulatea arhivelor si este compatibila cu urmatoarele formate de arhive: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.
Cu IZArc puteti deschide si fisiere de tip imagine disc (ISO, BIN, CDI si NRG). Vi se ofera posibilitatea de a converti astfel de fisiere dintr-un format in altul (BIN in ISO, NRG in ISO).

Interfata sa a fost imbunatatita din punct de vedere estetic, si ofera suport si pentru limba romana inca de la instalare.

Daca doriti sa trimiteti un fisier de dimensiuni mari unei persoane care nu are instalata o aplicatie similara IZArc (arhivare / dezarhivare) puteti foarte usor sa creeati arhive care se autoextrag (self-extracting), care se dezarhiveza printr-un dublu-click. Suporta parolarea arhivelor si criptare AES pe 256-bit pentru securizarea datelor.

IZArc poate seta antivirusul sa scaneze arhivele inainte de a fi deschise, astfel incat se reduc sansele de a fi “atacati” de elemente daunatoare ascunse in arhive. Producatorul sau sustine ca e cea mai completa aplicatie de manipulat arhive disponibila la ora actuala.

Dupa parerea mea IZArc poate inlocui cu brio WinRAR. S-ar putea sa va placa de asemenea si 7-Zip.

Pagina web: http://www.izarc.org/
Descarcare: http://www.izarc.org/download.html
Dimensiune: ~9MB

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.