ManicTime – Management al timpului petrecut la calculator

Daca doriti sa va folositi cat mai eficient timpul in fata calculatorului, ManicTime este o aplicatie ce culege date privind folosirea calculatorului, si afiseaza cat timp ati folosit anumite aplicatii. Aceste informatii sunt stocate pe calculatorul vostru si nu sunt trimise nicaieri.

Informatiile sunt grupate dupa activiate, aplicatiile folosite si tag-urile (etichtele) stabilite de voi. De fiecare data cand tineti cursorul mouselui deasupra diverselor activitati vi se afiseaza informatii detaliate, de exemplu titlul, numele aplicatii, durata, timpul inceperii si incheierii.

ManicTime a fost conceput ca sa puteti afla usor cum v-ati petrecut timpul. E utila sa aflati cat timp consumati cu activitati care nu sunt utile si sa reduceti timpul acordat acestora.

La capitolul minusuri pot mentiona ca necesita .NET Framework 3.5 (care se instaleaza automat insa ia ceva timp) si ca ocupa nitel procesor, insa in limitele bunului simt.

Daca vi se pare ca stati prea mult la calculator, daca doriti sa fiti mai eficienti, daca doriti pur si simplu informatii despre timpul petrecut in fata calculatorului, sau doriti un time management mai bun, Manic Time isi face treaba excelent.

Pagina web: http://www.manictime.com/
Descarcare: http://www.manictime.com/ManicTime.exe
Dimensiune: ~4MB

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.