Mozilla Firefox – Varianta portabila

Stiu ca multora dintre voi le place Mozilla Firefox, si in special datorita extensiilor pe care suporta dar si pentru ca este un browser stabil, rapid. Statisticile sustin ca 44% dintre cei care navigheaza pe internet folosesc acest browser.
Majoritatea nu utilizeaza acest browser la adevaratul potential, insa cei care o fac stiu cat timp este necesar sa-l configurezi. Cu cat folosesti mai multe extensii dureaza mai mult. Si daca se intampla sa pice Windows-ul, la revedere setari. Dar exista si Mozilla Firefox Portabil, care va scapa de astfel de situatii.

Seamana perfect cu Firefox-ul instalabil, doar ca isi tine toate fisierele si setarile intr-un singur loc (pastrati-l pe alta partitie decat cea care gazduieste sistemul de operare). Astfel veti putea pastra extensiile si semnele de carte chiar daca va pica sistemul de operare.
Il puteti lua si la plimbare pe un stick USB, insa va avertizez ca porneste mai greu daca stick-ul are transferul mic. Daca doriti sa aveti interfata in limba romana, instalati Language Pack-ul, apoi scrieti in address bar about:config , filtrati dupa “locale” si schimbati “general.useragent.locale” pe valoarea “ro”.
S-ar putea sa va fie utile si SpellChecker-ul si alte extensii pe care le-am mai prezentat. Folosesc aceasta versiune de o luna si pot spune ca sunt foarte multumit, o puteti incerca cu incredere.

Pagina web & Descarcare: http://portab…ortable
Dimensiune: ~8.5MB

Articole Similare

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.