Netvibes – Cea mai bună alternativă la Google Reader

Netvibes este o alternativă excelentă la Google Reader, iar din anumite puncte de vedere îi este superioară. Dacă încă îți lipsește Google Reader și încă n-ai aflat de Netvibes, citește mai departe. Netvibes este un RSS Reader web-based, adică poate fi accesat direct din navigatorul web, atât de pe desktop cât și de pe mobil. netvibes

De ce îmi place Netvibes

Am fost foarte plăcut surprins mai ales de felul în care arată și se mișcă pe mobil. Este foarte comod de utilizat pentru că nu trebuie să te complici cu instalat aplicații, permisiuni și altele. Netvibes poate fi folosit într-un mod mai avansat pentru analiza mai multor fluxuri de informații, însă e nevoie de un cont plătit pentru acest lucru iar prețurile sunt destul de mari. Oricum, pentru citit feed-urieste mai mult decât suficientă varianta gratuită.

Organizarea feed-urilor în Netvibes

Spre deosebire de Google Reader poți grupa mai multe feed-uri în tab-uri și dashboard-uri. Asta te ajută să segmentezi mai ușor pe anumite subiecte feed-urile. netvibes2 În total are două moduri de a afișa feed-urile, un stil agregat similar Google Reader (prezentat în prima captură de ecran) și un mod grupat pe tab-uri și widget-uri în care vezi ușor toate articolele noi ( folositor dacă obișnuiești să citești pe diagonală). Ambele moduri sunt utile: dacă vrei să citești, modul agregat te ajută să filtrezi rapid feed-ul sau folderul cu feed-uri, iar modul bazat pe tab-uri să aruci o privire generală pe un grup de feed-uri RSS sau Atom.

De ce să alegi Netvibes

  • RSS Reader web-based
  • Accesibil de pe mobil
  • Navigare ușoară
  • Permite grupare feed-urilor

Creează-ți cont
și folosește Netvibes

Articole Similare

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.