Nokia 515, un hibrid între telefon clasic și smartphone

nokia515

Nokia a lansat în Rusia modelul Nokia 515, un telefon clasic, banal și elegant la prima vedere, dar cu funcții de smartphone.

Nokia 515 are 2 variante: single și Easy Swamp dual-SIM. Ecranul său măsoară 2.4 inci în diagonală, are rezoluție QVGA și este protejat de sticlă Gorilla Glass. Câte telefoane clasice cunoașteți să aibe Gorilla Glass? Eu niciunul. Tastatura este construită din policarbonat rezistent iar carcasa din aluminiu, oferind un utilizatorului o senzație plăcută la atingere și rezistență telefonului.

Camera are un senzor de 5 MP cu autofocus și bliț LED. Integrează câteva funcții precum mod Panoramă sau mod Secvențial, aceasta din urmă realizând 5 fotografii din care se poate alege cea mai reușită. Mai mult de atât, o voce te va ghida să ții telefonul corect atunci când vrei să îți faci o poză cu cameră principală, nu cu cea frontală.

Partea hardware nu ascunde cine știe ce. Oferă conetivitate 3.5 G HSDPA, slot de card microSD, Bluetooth, HD Voice. Terminalul rulează sistemul de operare Series 40 care integrează câteva aplicații de socializare precum Facebook și o aplicație Transfer, care îți permite să sincronizezi datele cu alte terminal WP8 sau Android.

Nokia 515 va fi disponibil din luna septembrie în Germania, Elveția, Rusia și Polonia, urmând că mai târziu să ajungă și la noi. Prețul sau pleacă de la 115 euro fără taxe.

Sursa: gsmarena.com

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.