Premii de 4000 EUR de la uCoz pentru webmasteri

Dupa lansarea în limba română din Iulie 2011, uCoz invită webmasterii să participe la un concurs de creație numit uCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima începând cu data de 27 Septembrie 2012.

Astfel, toti deținătorii de site-uri create folosind platforma uCoz ce au ca temă un oraș sau regiune din România, sunt invitați să se înscrie. De asemenea, proiectul este destinat și celor care doresc să creeze un website al unui oraș sau regiuni utilizând sistemul uCoz.

Proiectele selectate pentru a participa la schema de finanțare primesc suport direct în dezvoltare și promovare din partea echipei uCoz (pachete premium, domenii, certificate Google Adwords, etc). Primele două etape ale programului sunt destinate dezvoltării website-urilor prin uCoz, în funcție de nivelul proiectelor respective – website-uri deja existente sau la stadiul de idee.

Ulterior, website-urile suficient dezvoltate vor participa în cadrul unui concurs cu 8 premii în valoare totală de 4000 EUR. Dacă vă iubiți orașul sau regiunea și doriți ca aceasta să fie mai vizibilă în mediul online sunteți invitați să luați parte la uCoz City Grant!

Tags:

Articole Similare

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.