Process Lasso – Mentine-ti calculatorul vigilent

Process Lasso este o aplicatie gratuita pentru mediul personal, care face o treaba mai neobisnuita, se ocupa de management-ul proceselor astfel incat calculatorul sa nu se “innece”.

De fiecare data cand un proces trece de o anumita limita si necesita prea multe resurse este adus automat in nivel de prioritate mai redus, pastrandu-se astfel un raspuns prompt al calculatorului in orice situatie.
Daca va sacaie anumite blocaje inexplicabile ale calculatorului pentru perioade scurte de timp, atunci aceasta aplicatie e potrivita pentru voi. Cand firewall-ul, antivirusul si alte aplicatii mai au prostul obicei sa tina procesorul ocupat la maxim, aceasta aplicatie le reduce nivelul de prioritate si calculatorul va raspunde bine.

Process Lasso e util oricui, nu necesita multe cunostinte pentru a fi pus in functiune; daca nu stiti ce face, incercati sa va documentati inainte (nu prea aveti ce strica), si daca vreti sa va jucati, inchideti aceasta aplicatie (sau mai multe aplicatii cu Smart Close).

Pagina web: http://www.bitsum.com/index.php
Descarcare: http://www.bitsum.com/prolasso.php
Dimensiune: ~ 2mb

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.