RocketDock – acces mai rapid la programele favorite

rocket-dock-cu-stack-dockletV-ati gandit vreodata la timpul pierdut cautand programele pe care le folositi cel mai des prin tot felul de liste, meniuri si ferestre? Programatorii care s-au gandit la asa ceva au realizat RocketDock.

Acesta este un utilitar care organizeaza scurtaturi catre diferite programe, dosare si fisiere si chair functii ale windowsului (cum ar fi Control Panel sau Recycle Bin) intr-o bara care poate fi asezata pe oricare din cele patru laturi ale montiorului dumneavoastra. Multumita faptului ca bara se poate auto-ascunde (Dock Settings… >Behavior>AutoHide) si poate sta mereu peste celalte fereste (Dock Settings… >Position>Layering>Always on top) , fiecare dintre aceste scurtaturi poate fi accesat cu un singur click, indiferent daca aveti spatiul de lucru plin cu ferestre deschise sau nu. RocketDock este foarte personalizabil. Se poate modifica orice (Dock Settings), de la fundaul barei de scurtaturi (Style), icoanele scurtaturilor (Icons) pana la modul si pozitia in care RocketDock apare pe ecran (Position si Behaviour).

De notat mai sunt suportul pentru limba romana (General) si faptul ca acest program poate avea si rol de bara de lucru sau taskbar. Suportul pentru diferite suplimente, cum ar fi Stacks Docklet (pe care il puteti gasi pe pagina programului) este mai mult ca binevenita.

Recomand aste utilitar pentru toti cei care vor sa-si usureze munca cu fisierele uzuale si vor sa lase o impresie placuta prietenilor impatimiti de calculatoare.

Pagina web & Descarcare: http://rocketdock.com/download
Dimensiune kit: 6,2MB
20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.