Samsung Galaxy Note 3 versus DSLR [test foto comparativ]

Pentru că m-a impresionat destul de tare camera foto de pe Samsung Galaxy Note 3, am decis să duc lucrurile mai departe și am făcut un teste foto comparativ cu DSLR-ul meu, Canon 1100D, cu obiectivul standard 18-55. 

n3vsdslr2

Condițiile de test au fost următoarele: ambele camere setate pe auto fără blitz, la rezoluțiile maxime posibile, aceeași distanță focală și același unghi de fotografiere (pe cât posibil).

Nu am făcut nici o procesare ulterioară (cu excepția alipirii și redimensionării) și ca să fie lucrurile cât mai transparente am adăugat mai jos și un link unde se găsesc toate imaginile în mărime naturală, însă cu numele schimbate.

0

1

2

3

4

5

6

8

9

Care să fie cadrele trase cu Samsung Galaxy Note 3 și care sunt cele trase cu 1100D, DSLR-ul Canon? Poate te ajută pozele în mărime naturală să îți faci o părere. Nu ai voie să tragi cu ochiul în proprietățile lor, că așa este mult prea simplu. 🙂

Posibilitatea de a testa Samsung Galaxy Note 3 mi-a fost oferită prin programul Orange Smartphone TesterSamsung Galaxy Note 3 este disponibil la Orange cu prețuri începând de la 249 EUR cu TVA inclus alături de un abonament nou Panteră 44.

Later edit: În stânga e Note 3 iar în dreapta 1100D.

Articole Similare

26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.