Sitehoover – Păstrează colecția ta de site-uri

Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeți toate bookmark-urile din browser după ce ați reinstalat sistemul de operare? Sau să doriți să accesați un site de pe alt calculator, dar să nu vă mai amintiți adresa exactă?

“Era .com? Sau .ro? Ia să încerc și cu .net… Parcă se numea altfel…”

Sitehoover vă stochează site-urile preferate și vă ajută să le organizați, astfel încât să le accesați rapid oriunde v-ați afla. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont pe www.sitehoover.com și să vă adăugați adresele site-urilor pe care le vizitați de obicei. Le puteți introduce pe toate la un loc (default) sau le puteți organiza pe foldere. După adăugarea unui site îi puteți modifica titlul, puteți adăuga alt thumbnail sau notițe și îl puteți muta în alt folder.

Exemplu sitehoover

“Aspiratorul” de site-uri (hoover = aspirator) vă oferă posibilitatea să vă personalizați contul alegându-vă un background predefinit sau adăugând o fotografie din calculatorul personal. De asemenea, SiteHoover vă generează codul html care poate fi inclus în site-ul dumneavoastră, astfel încât vizitatorii să-l adauge în propriul hoover printr-un simplu clic.

Sitehoover este disponibil doar în engleză și polonă. Mi s-a părut neplăcut totuși faptul că bara de Google Search “încorporată” face trimitere către www.google.pl (Szukaj = Căutare).

Cu o interfață prietenoasă și foarte simplă, sitehoover.com reprezintă o soluție eficientă pentru gestionarea resurselor din mediul online.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.