SIW – System Information for Windows

SIW sau System Information for Windows, este un utilitar gratuit care afiseaza detalii despre sistemul dumneavoastra, si a fost realizat de Gabriel Topala. Ofera informatii despre: procesor, retea, protocolul TCP/IP, memorie, utilizatori, si poate monitoriza în timp real anumiti parametri ai procesorului, memoriei şi traficului din retea. Aceste informatii sunt structurate pe trei categorii: Software, Hardware, Network.

siw

Se mai pot afla informatii si  despre codec-urile instalate, actualizarile efectuate si nu în ultimul rand se poate face si update, atat de pe site-ul Microsoft, cat şi la anumite drivere ale sistemului, etc. SIW poate opera pe urmatoarele sisteme de operare: Windows 98 / Me / NT4 / 2000 / XP / Server 2003 / Media Center / Tablet PC / Windows 2003 Server R2 / Vista / Windows Server 2008 / Windows 7 / Windows Server 2008 R2. Pe langa informatiile oferite se pot realiza si mici teste (stress tests).

Utilitarul este în limba romana, are o interfata simpla si intuitiva, vine in mai multe  versiuni printre care una portabila (care din nefericire nu are suport pentru romana). Aceasta aplicatie este o alternativa chiar buna pentru “celebrul” Everest.

Descarcare: http://www.gtopala.com/siw-download.html
Dimensiune: ~2MB
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.