The Hype Machine – Descoperă muzică ușor

Vă place să ascultați muzică mai “deosebită”, care în general nu se dă la radio și e mai greu de găsit? Ei bine, cu toate că am descoperit The Hype Machine acum ceva vreme, am rămas plăcut impresionat de calitatea muzicii cât și cea audio oferită de acest serviciu. Practic, The Hype Machine monitorizează o serie de bloguri care scriu despre muzică, preia conținutul “muzical” prezentat pe aceste bloguri și îl livrează într-o formă ce permite accesarea și marcarea ușoară a melodiilor.

Prin The Hype Machine veți descoperi genuri, formații/interpreți și melodii noi care să vă încânte, iar calitatea audio a fișierelor este destul de mare, ceea ce înseamnă că puteți asculta melodiile liniștiți chiar și pe un sistem audio sau căști audio mai performante.

Genurile muzicale des întâlnite pe The Hype Machine sunt: dream, pop, electropop, synthpop, classic rock, post-punk, instrumental, garage, rock, noise, blues, jazz, chillout, disco, rnb, techno, indietronica, indie, folk, underground, hip-hop, garage..

Audiție plăcută!

Articole Similare

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.