TRENDnet lansează 4 camere IP

Trendnet a susținut ieri în incinta Domo Enjoy din Baneasa Shopping City un eveniment în care a prezentat câteva produse noi din portofoliul companiei, ce vor fi puse în vânzare pe piața din România prin rețeaua Domo începând cu luna noiembrie.

Este vorba de camerele IP TV-IP751WC Wireless N Cloud Camera, TV-IP751WIC Wireless N Day / Night Cloud Camera, TV-IP851WC Wireless N PTZ Cloud Camera, TV-IP851WIC Wireless N Day / Night PTZ Cloud Camera, router-ul wireless TEW-812DRU și media bridge TEW-800MB.

Noile camere IP vor fi integrate cu serviciul TRENDnet Cloud, ce va simplifica accesul la cameră via internet. Camerele IP obișnuite pot fi accesate relativ ușor într-o rețea locală (de acasă sau de la birou), însă dacă se dorește accesarea lor direct de pe internet trebuie urmați câțiva pași pe care utilizatorii mai puțin experimentați îi pot considera dificili.
Cei mai mulți furnizori de internet schimbă frecvent IP-urile, iar dacă IP-ul rețelei de acasă se schimbă constant este dificil de localizat o cameră IP conectată la aceasta, motiv pentru care utilizatorul trebuie să configureze un DNS, routerul și camera.

Camerele Cloud IP de la TRENDnet elimină acești pași și fac posibilă accesarea acestora de la o singură adresă web. Utilizatorii nu trebuie decât să se autentifice în pagina asociată camerei IP cu un nume de utilizator și o parolă, după care au acces complet la fluxul video și panoul de configurare folosind orice conexiune internet.

Camerele video suportă așadar și IP-uri dinamice, vin cu un soft gratuit pentru PC și pot fi controlate prin intermediul serviciului de cloud, dar și prin aplicatiile de pe Android sau iOS.

Mai multe informații despre TRENDnet Cloud găsiți la Ștefan.

Articole Similare

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.