ZeuApp – Colecția ta de softuri utile

ZeuAppDe-a lungul timpului Computerică v-a pus la curent cu tot felul de softuri utile și le-a testat pentru dumneavoastră. Acum ceva vreme Alex v-a pus la dispoziție o listă a programelor utile pe care el le-a utilizat şi pe care le consideră eficiente. Între timp acestea au fost updatate și au apărut altele mai mult sau mai puţin eficiente sau mai prietenoase, pe care noi am încercat să vi le prezentăm, astfel încât dumneavoastră să îl alegeţi pe cel care vi se potriveşte.

ZeuApp este o aplicaţie portabilă care vă pune la dispoziţie peste 100 de aplicaţii gratuite pentru computerul dumneavoastră, organizate pe categorii: Archivers, Audio, Video, Chat, Internet, CD Burners, File Sharing, Graphic, Text Editors, Office, Security, Utilities și Programming.

Și nu, ZeuApp nu conține kiturile de instalare ale tuturor acestor programe, ar fi durat prea mult să downloadați atâtea softuri și ar fi ocupat prea mult spațiu în PC. Dezvoltatorii au găsit o metodă mai eficientă: pentru fiecare soft aveți la dispoziție un buton de download (care face legătura cu locația de unde îl descărcați de obicei), un buton prin intermediul căruia vă prezintă câteva screenshot-uri și un altul care vă trimite în browser pe website-ul oficial. În concluzie, ZeuApp înglobează o gamă largă de programe de care aveți nevoie pentru calculatorul dumneavoastră din care îl puteți alege pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Pe lângă aceste categorii, aplicația vă permite să vă creați propria categorie – My Software, unde vă puteți adăuga scurtăturile către 10 softuri preferate, în cazul in care acestea nu apar deja in ZeuApp. Nu trebuie decât să introduceți numele aplicației, descrierea, link-ul de download, website-ul oficial și versiunea acesteia.

Adăugare soft
Adăugare soft

ZeuApp nu oferă suport în limba română, însă interfața prietenoasă o face accesibilă tuturor.

Nu vă rămâne decât să descărcați aplicația, să rulați fișierul de tip self-extractor să alegeți locația de unde va fi accesată aplicația, iar apoi să vă instalați programele de care aveți nevoie, prin doar câteva click-uri.

Download
Download

Download: http://zeusoft.net/zeuapp/v6/ZeuApp%201.6.exe (1.2 Mb)

Versiunea portabilă: http://zeusoft.net/zeuapp/v6/ZeuApp1.6.rar (1.0 Mb)

Articole Similare

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.