5+ locuri unde poti gasi icon-uri de calitate

Daca tot am scris ieri de IconTweaker, am zis ca e o idee buna sa spun si unde puteti gasi iconuri de calitate si gratuite.

Site-ul care imi place mie cel mai mult este Iconspedia, va ofera o multime de iconite gratuite, si permite descarcarea atat in format ico dar si png, si dupa dimensiune. De asemenea iconitele sunt grupate si pe categorii pentru o cautare cat mai eficienta.

Pe DryIcons sunt prezentate o multime de iconite de calitate grupate pe pachete. Modul de prezentare este simpatic, deoarece puteti face scroll prin pachetele cu iconite.

IconArchive este de asemenea un site cu icon-uri demn de luat in seama, cel putin datorita faptului ca are vechime si o multime de iconite disponibile.

Customize.org este un site destul de popular printre cei care isi personalizeaza calculatorul frecvent, deoarece acolo gasiti atat iconuri, wallpapere, cat si cursoare si teme pentru diferite programe.

Iconfinder este un site destul de interesant, pentru ca are multe iconite gratuite, grupate dupa diverse tag-uri, voi trebuind doar sa cautati. Din nefericire diversitatea nu este asa de mare, dar sunt chestii interesante pe acolo.
Ca bonus, va invit sa va uitati si pe acest articol, in care sunt prezentate 50 dintre cele mai reusite pachete cu iconite realizate in 2008.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

  1. Foarte bun articolul am gasit ce cautam de mi-au iesit ochii din cap..
    Multumesc foarte mult!!!

  2. computerica, dear, pe mine m-a apucat un romantism kitschos,chiar daca ma cheama dr. lecter, si vreau si eu sa-mi ninga pe pagina de blog, sau pe unde dracu mai poate sa ninga in perioada asta,in compucter; adica, eu cum fac sa vad ca ninge? e nevoie de v’un script, v’o java, ce programel, ce extensie, ce mama naibii am nevoie daca vreau sa ninga?

  3. Foarte util articolul, o sursa buna pentru cei care cauta icons, bravo!

Comentariile sunt închise.