60 Second Virus Scanner – Verifică dacă ai un antivirus bun

Bitdefender a lansat astăzi aplicația gratuită 60 Second Virus Scanner, un produs nou de securitate ce oferă protecție suplimentară prin intermediul tehnologiilor cloud și informează asupra amenințărilor active pe sistem.

Produsul este destinat în special utilizatorilor care folosesc alte produse decât Bitdefender și care doresc să verifice dacă folosesc un antivirus bun care își face bine treaba. Pentru că folosește mai ales tehnologii cloud, poate fi rulat în paralel cu alte soluții de securitate.

’’Cu 60-Second Virus Scanner ne propunem să aducem tehnologia noastră de top pe cât mai multe calculatoare. Suntem convinși că va impresiona utilizatorii de PC-uri prin eficiență și modul discret de funcționare. Ne așteptăm ca aplicația gratuită să fie folosită de foarte mulți dintre cei care folosesc deja un ativirus, dar își doresc să afle dacă dacă soluția blochează toate amenințările informatice’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender

Aplicația funcționează concomitent cu orice alt program antivirus, permițând utilizatorilor să verifice dacă softul de securitate își face bine treaba. 60-Second Virus Scanner lucrează în mod discret, protejează sistemul în timp ce utilizatorii lucrează sau se joacă și trimite alerte ]n timp real pe măsură ce detectează viruși. Tehnologia bazată pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse.

60 Seconds Scanner este o soluție „de verificare” a soluție de securitate curente. Pentru o protecție mai bună, recomand un antivirus bun și gratuit sau o soluție de securitate completă.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

7 comentarii

  1. Imi place chiar foarte mult articolul tau.Recent am deschis un blog rezolvati-problemele-windows.blogspot.ro in care scriu in general despre informatica,tehnologii noi si gadgeturi si as vrea sa intri putin pe el,sa-mi dai o parere poate si un sfat.Imi place bloggingul si fac asta din pasiune si ti-as fi foarte recunoscator daca ai putea sa faci asta.Multumesc mult.

  2. Eu nu-mi fac probleme cu malwarii, folosesc (de cand mi-am instalat din nou Windows-ul, acum 6 luni) Microsoft Security Essentials si MBAM cand instalez un joc sau program ca unele mai au virusi si mi-a salvat o data PC-ul 🙂 in rest, nici un virus, probabil ca si adblock-ul ajuta, spun asta pentru ca mai sunt reclame care nu le vezi si din greseala dai click pe ele 🙂

  3. O sa il tin o perioada in paralel cu avast sa vad daca gaseste ceva cu toate ca nu cred.

  4. L-am testat inca de cand s-a lansat pe bitdefender.com, dar tot la ala free am ramas. Interesanta totusi oferta de Total Security de la emag, ma gandesc sa fac un upgrade.

Comentariile sunt închise.