Afiseaza la status ce melodie asculti cu Winamp sau AIMP

{openx:6}
Am cautat si am gasit o aplicatie mica si jucausa care se numeste Y!Status Revolution. Practic, daca doriti sa vi se afiseze titlul si/sau numele melodiei in status la Yahoo Messenger, deschideti aplicatia, introduceti id-ul dumneavoastra (care e util pentru a retine statusurile si setarile, aplicatia neconectandu-se la internet) apoi selectati cum vreti sa apara. statusul… in fine, il personalizati.

Ce e tare , e faptul ca functioneaza atat cu Winamp cat si cu AIMP, dupa cum vedeti mai jos.

Winamp le are pe ale lui, insa AIMP a venit puternic din urma..

Incercati sa nu deschideti ambele playere in acelasi timp, pentru ca se aplicatia de afisat melodiile la status se „confuzeaza”. De asemenea, cu toata meseria programului, statusul se mai blocheaza uneori, din cauza schimbarii prea dese a melodiilor sau chestii de genul asta..


Innainte de a descarca aplicatia, luati in calcul si ca ar putea contine vreun troian. sau virus, dupa cum zice aici (multumesc lui triton pt observatie).

Descărcare: status-revolution.blogspot.com

Trimite articolul și prietenilor tăi!

23 comentarii

 1. Uite ce trebuie facut….descarcati girlshare.ro/3697046.1 pluginu pentru Aimp, dupa ce l-ati descarcat il puneti in folderu c/program files/aimp/plugins dupa care un rr la aimp si mess si merge! probat de mine;)

 2. Probelma cu programul asta e k schimba mult prea des statusul in yahoo-m la o singura melodie, eu am gasit acum mult timp pe un site un plug-in care schimba melodia numai atunci cand se schimba din Winamp ( e nasol k nu merge si pentru AIMP )
  Aicie este siteul: numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/

  Uneori mai apre la status la unele melodii () din cauza k nu are scris cum trebuie, unde trebuie numele piesei si autorul, in unele cazuri are caractere care nu le recunoaste sau melodia este urmata de un link si nu este aratata corect la status.

  Sper sa va fie de folos! 😛

 3. Buna am o mare problema care imi da batai de cap.Problema este ca unele melodii apar altele nu si nici nu ramane vechea melodie.Atunci cand schimb melodia apar niste casti si semnele astea –
  si o linie jos lunga si () mentionez ca la configurare am $A -$T ($D).Astept raspuns Merci!

Comentariile sunt închise.