Meniu Închide

Afiseaza la status ce melodie asculti cu Winamp sau AIMP

{openx:6}
Am cautat si am gasit o aplicatie mica si jucausa care se numeste Y!Status Revolution. Practic, daca doriti sa vi se afiseze titlul si/sau numele melodiei in status la Yahoo Messenger, deschideti aplicatia, introduceti id-ul dumneavoastra (care e util pentru a retine statusurile si setarile, aplicatia neconectandu-se la internet) apoi selectati cum vreti sa apara. statusul… in fine, il personalizati.

Ce e tare , e faptul ca functioneaza atat cu Winamp cat si cu AIMP, dupa cum vedeti mai jos.

Winamp le are pe ale lui, insa AIMP a venit puternic din urma..

Incercati sa nu deschideti ambele playere in acelasi timp, pentru ca se aplicatia de afisat melodiile la status se “confuzeaza”. De asemenea, cu toata meseria programului, statusul se mai blocheaza uneori, din cauza schimbarii prea dese a melodiilor sau chestii de genul asta..


Innainte de a descarca aplicatia, luati in calcul si ca ar putea contine vreun troian. sau virus, dupa cum zice aici (multumesc lui triton pt observatie).

Descărcare: status-revolution.blogspot.com

23 Comments

 1. Maryan

  Uite ce trebuie facut….descarcati girlshare.ro/3697046.1 pluginu pentru Aimp, dupa ce l-ati descarcat il puneti in folderu c/program files/aimp/plugins dupa care un rr la aimp si mess si merge! probat de mine;)

 2. Florin_have_fun

  Probelma cu programul asta e k schimba mult prea des statusul in yahoo-m la o singura melodie, eu am gasit acum mult timp pe un site un plug-in care schimba melodia numai atunci cand se schimba din Winamp ( e nasol k nu merge si pentru AIMP )
  Aicie este siteul: numedecod.ro/Yahoo_Messenger_NowPlaying/

  Uneori mai apre la status la unele melodii () din cauza k nu are scris cum trebuie, unde trebuie numele piesei si autorul, in unele cazuri are caractere care nu le recunoaste sau melodia este urmata de un link si nu este aratata corect la status.

  Sper sa va fie de folos! 😛

 3. Roxi

  Buna am o mare problema care imi da batai de cap.Problema este ca unele melodii apar altele nu si nici nu ramane vechea melodie.Atunci cand schimb melodia apar niste casti si semnele astea –
  si o linie jos lunga si () mentionez ca la configurare am $A -$T ($D).Astept raspuns Merci!

  • Alexandru

   Bună Anna, recunosc că nu am mai folosit această aplicaţie de ceva vreme. Când am testat-o la pornire cerea introducerea id-ului într-un câmp dedicat, acum nu ştiu cum se mai prezintă. Succes, sper să te descurci!

 4. boss

  =)) … cica la mihai bagi idu si passwordu … bagi doar idu mah … si merge super programu :X … schimba exact knd schimbi melodia nu ca alte pluginuri handicapate care strica winampu … 😀

 5. noreply@blogger.com (Andrei Rinea)

  Exista si un pericol :)) :

  Pentru cei ce vizualizeaza filme cu Winamp (se poate) si se uita la filme porno cu ym-ul deschis se vor face de cacat la contactele ce ii observa status-ul 😛

Lasă un răspuns