Aimp – Prezentare Video

Am decis de aceasta data sa fac o prezentare video unui player audio mai putin cunoscut, Aimp. Mie mi-a placut suficient de mult dupa ce l-am testat prima data, incat am renuntat la Winamp.

Prezentarea programului este impartita in 3 parti:

 1. Descarcarea si instalarea, in care va voi arata de unde sa il descarcati, cum sa dezarhivati kit-ul de instalare, si ce reprezinta optiunile din timpul instalarii:
 2. Prezentarea interfetei, in care evidentiez functiile mai importante si explic rolul acestora:
 3. In ultima parte mentionez cateva aplicatii ce vin cu Aimp: Convertorul Audio, Inregistratorul de sunet, Editor de tag-uri si Mediateca, prezint pe scurt cateva din optiunile avansate si prezint Mini Redorul.

Va recomand sa cititi si articolul despre Aimp pe care l-am scris acum ceva vreme.

Descarcare: http://www.aimp.ru/index.php?do=download-player
Dimensiune: 3.8MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

21 Comments

 1. BUNA
  AM SI EU O INTREBARE.DE CE IN AIMP2 NU SE POT AUVI ANUMITE PIESE MUZICALE ,MAI ALES CELE IN FORMAT VIDEO,ADICA CU VIDEOCLIPURI

 2. Salut! Am si eu o intrebare: cum pot ajunge la versiunea redusa a interfetei? L-am lasat cu setarile implicite. Cum pot face sa apara? Multumesc mult!

 3. salut.cum fac sa imi apara melodia la status ,folosesc aimp2

 4. ai zis tu ceva in video despre egalizator ca se face exact nu mai trebuie sa umbli tu pe acol ..
  imi poti spune si mie cum fac asta mai exact ? am luat aimp 3 versiunea beta ..

 5. Eu am 2,621….si merge ffoarte bine !!!
  +tema MetalGeard2

 6. si eu il folosesc de mult.foarte bun

 7. Salut, ce inseamna clipboard??

  • Salut, Clipboard-ul este o locație din memorie unde sunt „copiate” datele atunci când dai copy, cut ..

   „Clipboardul este o zonă de stocare temporară pentru informațiile pe care le-ați copiat sau mutat dintr-un loc și pe care doriți să le utilizați altundeva. Se pot selecta texte sau ilustrații și se pot utiliza comenzile Decupare sau Copiere pentru a muta selecția în Clipboard, unde va fi stocată până când se utilizează comanda Lipire pentru a o insera altundeva. De exemplu, se poate copia o secțiune de text dintr-un site Web, apoi se poate lipi textul într-un mesaj de poștă electronică. Clipboardul este disponibil în cele mai multe programe Windows” sursa Microsoft 🙂

 8. hey salut eu am 13 ani si am umblat pe la aimp2 si nustiu ce are imi ramane pe mini -redactor mereu cum fac ca sa nu mai imi ramana /?/??????/

  • Salut, fie faci dublu click pe el, fie apeși butonașul mic din dreapta „arată fereastra principală”..

   • da stiu am apasat da numi apare nimik asta e mil baga in bara numi apare nimik
    aaa gata lam facut ms mult am umblat la setari acolo si lam defectat lam facu ms mult

 9. Salut! Este foarte interesant Aimp, insa as vrea sa aflu parerea dumneavostra despre KM Plyer… M-am mirat ca nu a fost supus testarii alaturi de celelalte playere. De asemenea, despre PowerDVD.

  Multumesc mult!

 10. Era important sa fi spus ca playlistu suporta taburi!!! Ceea ce il face mult mai util decat winampul,si da peste nas oarecum foobarului! E un player ft bun,eu il folosesc de mult timp…insa nu-s multumit de claritatea inregistrarilor…calitatea inregistrarii…si pt asta ma folosesc de movie maker din windows…in rest e ok softuletu…consuma putine resurse,fata de gigantul winamp,raspunde si indexeaza piesele mult mai rapid ca winampul,nu am ce sa-i reprosez acestui player…i-am cautat defecte insa nu i-am gasit nici unul! Gasesti niste skinuri bestiale pt acest player!! Felicitari

  • Multumesc pentru aprecieri. Cred ca am zis de playlist-uri multiple, dar din cauza ca am tras mai multe duble din cauza unor mici dificultati tehnice am inceput sa scurtez”povestea”.

Comments are closed.