Ajută-ti prietenii cu usurinta..

Am gasit acum ceva vreme o aplicatie de remote admin foarte simpatica si simplu de utilizat. Functioneaza pe principiul urmator: cel care are nevoie de ajutor deschide o aplicatie si ii transmite „meseriasului” un ID si o parola unica, ce se schimba mereu, iar apoi meseriasul preia controlul asupra calculatorului de mesterit ca si cum ar fi in fata lui.Aplicatia se numeste Team Viewer si vine in urmatoarele versiuni:

TeamViewer (full version) – contine atat modul de transmisie cat si de vizualizare, suport chat intern, transfer de fisiere si „switch side with partener” adica sa ii oferiti partenerului o privire la voi in calculator, cu conditia sa ruleze aceeasi versiune. Prezinta si avantajul ca poate fi rulat fara a fi instalat.
Acest poate fi folosit de cel ce ofera ajutor dar si de cel ce primeste.TeamViewer QuickSupport (customer module) – doar modulul de transmisie, care „stie” tot ce stie si aplicatia prezentata mai sus, mai putin switch sides with partener.
Pe site la team viewer puteti customiza aceasta versiune, sa va puneti logo, sau chiar o parola fixa.
Acest modul este folosit doar de persoanele care au nevoie de ajutor.

Odata ce ambii parteneri au modulele pornite, ia mai putin de 1 minut sa luati legatura, si amintiti-va sa dati allow la firewall daca e cazul.

Descarcati Team Viewer

Trimite articolul și prietenilor tăi!