Alarm Clock by Tarry – Ceas cu Alarme

Alarm Clock by Tarry91 este un ceas cu alarme surprinzator de util. Se pot programa un numar nelimitat de alarme (Set alarm) iar acestea pot fi repetate (Repetition) la o perioada determinata in minute (Minute), zilnic (Daily), saptamanal (Weekly), lunar (Monthly) sau chair si anual (Annual). Pe langa aceasta, puteti programa si felul in care reactioneaza la alarma (Reaction at alarm): Prima optiune este sa deschida un fisier (Open file). Acesta poate un fisier audio, video, imagine, link (pagina web), „SPEAKER” (care inseamna ca va semnaliza prin difuzorul din carcasa calulatorului) sau un exectutabil (fisier .exe – un program).  Celelalte doua optiuni sunt sa inchida calculatorul (Shut down) sau sa nu faca nimic (No reaction). In casuta de Message, puteti sa modificati mesajul pe care-l arata cand suna.

tarry

Bifand optiunea „Count down mode” puteti programa o alarma de tipul numaratoare inversa, similara cu functionarea programul Timer. Meniul icoanei din tray prezinta functia „Quick event” care este o numaratoare inversa cu alarma via „SPEAKER” de la 3 la 60 de minute sau personalizat (Custom time).

Daca nici o alarma nu este programata sau daca alarmele sunt dezactivate (Deactivate), interfata si icoana din tray sunt albastre. Altfel, ele sunt portocaliu sau rosu.

Programul devine portabil daca ii activati optiunea „Use travel mode” de la sectiunea „Settings” cu mentiunea ca trebuie sa-l transportati cu dosarul in care se afla.  Pentru a fi pornit impreuna cu Windows-ul (Settings>Reaction at start>Start with Windows), trebuie sa dezactivati modul portabil.

Ce mi-a placut este faptul ca alarmele care au  fost deja programate pot fi testate (click dreapta pe alarma>Test alarm), in schimb am avut probleme cu deschiderea fisierelor audio daca acestea sunt asociate cu VLC Media Player.

Pagina web & Descarcare: http://tarry91.com/

Dimensiue: 718KB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. Caut ceva de genul de o ora si iata ca in sfarsit am gasit. 10x este o aplicatie super.

    P.S. Acum ma pot trezi in sfarsit la 6 dimineata… asta ca sa ajung la facultate la laboratoare in timp util.

Comentariile sunt închise.