AOC extinde gama de monitoare IPS cu modelul i2757Fh de 27″

Compania specializată în monitoare AOC îşi extinde gama de monitoare IPS competitive, lansând un nou model cu ecran mare de 68,6 cm (27″). Modelul i2757Fh din gama Style a companiei AOC este livrat cu o carcasă elegantă, extrem de subţire, de culoare neagră şi argintie şi este echipat cu un panou IPS de cea mai bună calitate pentru imagini extraordinar de vii şi precise.

Destinat atât pentru scopuri profesionale şi personale, acest monitor Full HD beneficiază de cea mai nouă tehnologie LED de o performanţă uimitoare. Datorită opţiunilor variate de conectare şi a condiţiilor de service, acest uriaş ecran, cu consum redus de energie, este alegerea perfectă pentru orice spaţiu de lucru sau sufragerie.

AOC i2757Fh
AOC i2757Fh Un monitor IPS elegant cu retroiluminare şi o diagonală de 68,6 cm (27”)

Panou IPS de calitate superioară

IPS („in-plane switching” – comutare în plan) este o tehnologie LCD avansată, care permite unghiuri foarte mari de vizibilitate, contrast puternic şi stabilitate incredibilă a culorilor. Modelul i2757Fh redă imagini clare, fără variaţii cromatice, cu unghiuri de vizibilitate de până la 178° (orizontal /vertical), oferind posibilitatea vizionării imaginilor de o calitate extraordinară din diferite unghiuri şi de către mai mulţi utilizatori, pe un ecran mare de 68,6 cm (27”). Dispunând de un contrast static de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1), un timp de răspuns extrem de scurt de numai 5 ms şi o intensitate luminoasă de 250 cd/m2, modelul cu LED-uri oferă o performanţă extraordinară nu doar pentru utilizatorii de aplicaţii grafice în scopuri profesionale, ci şi pentru utilizatorii pretenţioşi în scopuri personale. Şi toate acestea la un preţ foarte competitiv.

Modelul i2757Fh are o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu un format 16:9, fiind alegerea perfectă pentru afişarea la dimensiune completă a conţinutului de înaltă definiţie, precum cele mai recente jocuri şi filme. Datorită celor două intrări HDMI şi unei intrări analogice VGA, se pot conecta simultan mai multe surse de semnal, precum playere Blu-ray, computere sau console de jocuri.Retroiluminarea cu LED-uri contribuie totodată la economisirea energiei, reducând costul total de utilizare, precum şi impactul asupra mediului. Prin urmare, modelul îndeplineşte cerinţele celor mai exigente standarde, precum TCO 5.0 şi EPEAT Silver.

Pentru modelul i2757Fh, AOC oferă o garanţie de trei ani, incluzând un serviciu de ridicare şi returnare de la/la locaţia utilizatorului. Modelul i2757Fh este disponibil acum la un preţ recomandat de 1355 RON.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

  1. AOC faceau CRTuri calumea, cu un raport bun calitate pret. La LCDuri n-am apucat sa ii mai incerc, m-a facut cu ochiul BenQ.

Comentariile sunt închise.