Etichetă Audio

Winamp se inchide. Ce alternative avem?

AOL a făcut anunțul acum câteva zile, dar nu a oferit un motiv pentru care au recurs la această decizie. Noi credem că se datorează lipsei de interes pentru acest program în ultima perioadă și a lipsei de profit de pe urma lui.

Calm.com – Relaxare virtuală

Calm.com este o aplicație web foarte simpatică ce își propune să te relaxeze punându-ți la dispoziție șase ambianțe ce simulează mediul natural (imagine și sunet ce imită mediul natural la care se adaugă o muzică relaxantă și un ghid "vocal").

The Hype Machine – Descoperă muzică ușor

Vă place să ascultați muzică mai "deosebită", care în general nu se dă la radio și e mai greu de găsit? The Hype Machine monitorizează o serie de bloguri care scriu despre muzică, preia conținutul "muzical" prezentat pe aceste bloguri și îl livrează într-o formă ce permite accesarea și marcarea ușoară a melodiilor.

STEREOmood – Internet Radio Emoțional

STEREOmood este un „Internet Radio” cu muzică clasificată după dispoziții, stări și activități, ce m-a surprins plăcut în ultima perioadă. Utilizarea extrem de ușoară și faptul că nu necesită cont pentru a vă bucura de muzica pusă la dispoziție îl…