Etichetă Browsere Web

Test – Top Browsere Web în T1 2012

Test comparativ de browsere web ce include Mozilla Firefox, Google Chrome, Srware Iron, Maxthon, Seamonkey și Internet Explorer. Află care browser web este în momentul de față mai performant și ocupă cele mai puține resurse.

Diigo – Management eficient al bookmark-urilor

Diigo permite organizarea după etichete și liste, și în plus poate lăsa notițe sau evidențieri pe pagini (dar aici există restricții, varianta premium oferind funcționalitate maximă). Pe lângă acestea, se oferă posibilitatea de a marca paginile ca Read Later, pentru a fi citite mai târziu. De asemenea se poate trimite conținut direct către Facebook, Twitter sau e-mail, ba chiar se poate crea un rezumat care se poate posta direct pe blog.
Browser Chooser

Browser Chooser – Deschide link-uri cu browserul preferat

Browser Chooser este o aplicație simplă care se asociază cu toate fișierele web (HTML, HTM etc) și link-urile, și în momentul în care dorești să deschizi un astfel de fișier sau link va apărea o mică interfață care "te întreabă" care este browser-ul pe care dorești să îl folosești.

SRWare Iron – Alternativă la Google Chrome

SRWare Iron, este o alternativă foarte interesantă la Chrome, dar care nu are integrate funcțiile de urmărire . Iron mai vine și cu un ad blocker (pentru ascunderea reclamelor), practic veți fi nevoiți să introduceți link-urile imaginilor reclamelor într-un fișier adblock.ini și acestea vor fi blocate (click dreapta/copiați adresa URL a imaginii și apoi lipiți adresa în adblock.ini). Mai trebuie puțin lucrat la AD Blocker..