Etichetă Captură / Înregistrare

8 Aplicații gratuite pentru scris discuri (CD/DVD/BluRay)

De obicei, în cazul unui backup sau a la eliberarea spațiului de pe hard disk cel mai comod și ieftin este să apelăm la scrierea datelor pe discuri. Singurul lucru care mai rămâne de stabilit în acest caz este ce aplicație de scris discuri se potrivește necesităților noastre, iar în cele ce urmează vă voi prezenta opt astfel de aplicații.

Screamer Radio – Player pentru radiouri online

Screamer Radio este o aplicaţie prin intermediul căreia puteţi asculta foarte multe posturi radio din Internet; în plus, dacă doriţi puteţi înregistra cu mare uşurinţă ceea ce ascultaţi.Aplicaţia are interfaţa în limba română, ceea ce o recomandă utilizatorilor care nu cunosc prea bine limba engleză.

ImgBurn – Utilitar Gratuit pentru arderea CD/DVD-urilor

ImgBurn=simplitatea. Fără a da bătăi de cap, ImgBurn e un program de ardere a CD/DVD-urilor gratuit. Personal, îl folosesc pentru crearea şi arderea imaginilor (ISO în special) pentru că oferă o interfața extrem de simplă în același timp cu o serie mare de opțiuni.

Rentabilitatea mediilor de stocare (RON/GB)

Acest articol prezinta o comparatie intre mediile de stocare existente (hard disk-uri, memorii flash, discuri optice), din punct de vedere al raportului pret/capacitate. Preturile din grafice sunt aproximate si valabile la data scrierii articolului.