Etichetă defragmentare

IObit Smart Defrag – Defragmentare Hard Disk

IObit Smart Defrag este o aplicatie pentru defragmentarea hard disk-ului, si poate realiza pe langa defragmentarea obisnuita o defragmentare automata (cand nu este folosit calculatorul), sau o defragmentare programata (saptamanal, lunar, etc..).

Advanced System Care 3 – Optimizare absoluta

Advanced System Care 3 este produsul lansat de curand al celor de la IOBit, si rivalizeaza cu solutii comerciale complete ca TuneUp Utilities, insa nu costa nimic. De la Advanced Windows Care la Advanced System Care e mare diferenta ca functii si organizare, dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza.

Defraggler – Alternativa pentru defragmentare HDD

Defraggler este un produs al celor de la Piriform, cei care au realizat si CCleaner si Recuva, de aceea inclin sa cred ca si acesta este un produs de calitate. Cu toate ca JK Defrag doar trebuie pornit si face…

JK Defrag – Defragmentare Hard Disk

este un program de defragmentare ce nu trebuie configurat, este standalone (nu trebuie instalat) si open source; pur si simplu il porniti si el defragmenteaza toate partitiile in mod inteligent, astfel incat sa evite uzura hard-disk-ului in timpul utilizarii normale.

Quicksys RegDefrag – Optimizare & Defragmentare Registry

Registry-ul (sau registrii) este (sunt) o baza de date in care se stocheaza toate datele in urma instalarii programelor, configuratiile hardware si software cat si preferintele personale ale utilizatorului. Avand in vedere ca este modificat in mod constant si foarte…