Etichetă Descărcare

Spool

Spool – Descarci ușor conținutul preferat pe dispozitive mobile

Spool este un serviciu web care face o chestie nemaipomenit de tare: îți pune la dispoziție o extensie pentru browser-ul web și o aplicație pentru dispozitivul mobil (indiferent dacă e smarphone sau tabletă) și practic când găsești un conținut interesant pe internet (pagină web, videoclip etc) îl descarcă folosind rețeaua wireless pe dispozitivul mobil, astfel poți urmări liniștit conținutul când ai timp.

No-ip – IP dinamic si tracker simultan

Am vorbit sâmbăta despre trimiterea fișierelor prin intermediul unui client Bittorrent. A fost ridicată problema IP-ului dinamic, caz în care apar probleme cu trackerul. Cum remediază No-ip problema? Descrierea oficiala spune serviciul are menirea de a înlocui un IP sau URL cu un nume mai ușor de reținut (ex.: numelemeu.no-ip.net). În continuare discut despre folosirea, crearea contului şi instalarea unui client de update (care să ţina la curent domeniul cu IP-ul tău). Partea buna e că nu durează mult şi nu necesită cunoștințe de reţelistică.

Cum trimiți fişiere de orice dimensiune via uTorrent

Poate sau mai mult ca sigur că ați vrut nu o dată să trimiteți un fişier sau dosar de dimensiuni mari unui prieten, dar pe IM dura prea mult. Poţi trimite prin câteva metode destul de simple: fie folosind un client BitTorrent, fie folosind un site unde sa faci upload sau un server ftp. Eu voi aborda in acest articol prima metodă pentru că e simpla si foarte eficientă.

Video DownloadHelper – Descarcare continut multimedia

Am mai prezentat cateva metode de a descarca filme sau continut multimedia de pe anumite site-uri, insa nici una dintre aceste metode nu e la fel de simpla ca utilizarea extensiei pentru Firefox, Video DownloadHelper. Avantajul folosirii acestei extensii este ca functioneaza in general cu orice site nu doar cu youtube, trilulilu sau 220..