Etichetă E-Mail

Digsby – Client pentru mesagerie instant și rețele sociale

Digsby vă oferă soluția: vă puteți conecta simultan prin intermediul lui la mai multe conturi de mesagerie instant (Yahoo Messenger, MSN, AIM, Google Talk, Facebook Chat, ICQ, Jabber, MySpace IM), la conturile de mail (Yahoo, Gmail, Hotmail, AOL/AIM, POP Email, IMAP Email), precum și la rețelele sociale preferate (Facebook, Twitter, MySpace, LinkedIn), și asta fără să introduceți parolele de fiecare dată.

WhoReadMe – Verifică statusul mailurilor tale

WhoReadMe verifică dacă mailul dumneavoastră a fost deschis și vă trimite o notificare pe mail ori de câte ori acesta este citit. Notificarea conține ora și data la care mailul a fost citit, de câte ori a fost citit, IP-ul și locația destinatarului.

Cum să ne protejăm de Phishing?

Phishing-ul sau brand spoofing este o “țeapă informatică” prin care sunteți păcălit să furnizați date confidențiale (CNP, Cont bancar, parole, conturi de mail, servicii sociale etc..). Am decis să scriu și eu câteva rânduri despre phishing deoarece primesc din ce în ce mai multe mesaje “capcană”, și consider că sunt persoane cărora le-ar prinde bine să citească cele ce urmează.

Mozilla Sunbird & Lightning – Organizator & Calendar

Sunbird este o aplicatie de tip calendar/organizator/reminder creata de Mozilla Foundation (cei care ne-au oferit Firefox). Desi am prezentat si alte aplicatii similare pana acum, am decis sa mentionez si Sunbird deoarece este usor de utilizat si are suport pentru limba romana. Interfata sa este simpla, organizata intuitiv si consider ca va veti acomoda cu aplicatia intr-un timp foarte scurt.