Etichetă Firefox

VideoSurf – Afișează link-urile originale pe twitter

Nu e un must have, dar nu strică niciodată. Linkurile scurtate te pot păcăli și redirecționa la adrese nedorite sub un fals pretext. Cel mai des se întâmplă pe twitter. VideoSurf aduce un „remediu” pentru această problemă: afişează linkurile în formatul original și prezintă 5 cadre din conținutul clipului, pe pagina de twitter.

Video DownloadHelper – Descarcare continut multimedia

Am mai prezentat cateva metode de a descarca filme sau continut multimedia de pe anumite site-uri, insa nici una dintre aceste metode nu e la fel de simpla ca utilizarea extensiei pentru Firefox, Video DownloadHelper. Avantajul folosirii acestei extensii este ca functioneaza in general cu orice site nu doar cu youtube, trilulilu sau 220..

BossKey – Ascundere Firefox

BossKey este o extensie (add-on) care va ajuta sa ascundeti usor si sa minimizati in System Tray browserul Firefox. Minimizarea browserului in System Tray se poate face atat de pe butonul Minimize cat si de pe Close, dar puteti sa il configurati incat sa faca acest lucru printr-o combinatie de taste.

NoScript – Protejare activa Firefox

NoScript este un add-on esential pentru Firefox, deoarece va ajuta sa permiteti doar rularea scripturilor pe care le considerati sigure, in momentul in care accesati un site. Este unul din add-on-urile mele preferate din acest motiv.

SmoothWheel – Scrolling mai placut pentru Firefox

SmoothWheel este un add-on pentru Firefox care fluentizeaza scrolling-ul (scrolling = derularea paginii cu ajutorul rotitei de la maus sau cu al tastelor) paginii care este afisata. In sectiunea Basic se pot modifica viteza derularii (Speed) si cat din pagina va fi derulat la o rotire completa a rotitei de scroll (Marimea pasului - Step size). Step size se poate modifica in timpul navigarii pe internet tinand apasate tastele ALT sau SHIFT.