Etichetă Firewall

Ce ar trebui sa stii despre securitate

Cei mai multi cred ca daca folosesc antivirusul X, programul antispyware Z si firewallul Y pot sa intre pe orice site, sa descarce orice, crezand ca sunt protejati. Este departe de a fi adevarat, si o sa va explic in cele ce urmeaza de ce consider eu ca lucrurile nu sunt atat de roz.Ideal este sa stiti singuri sa va protejati, pentru ca programele de securitate pot fi “ingenunchiate” oricand de noile amenintari informatice. Asa a fost si va fi mereu. Programele de securitate sunt o reactie la amenintari, asadar intai va aparea amenintarea, si apoi solutia salvatoare. Si solutia nu apare mereu intr-un interval scurt.

Firewall Challenge – Matousec

Cei de la Matousec, au un test comparativ ce este periodic actualizat si in care sunt incluse aproape toate produsele de tip firewall. Testul este realizat profesionist si merita luat in considerare la alegerea unui firewall pentru uz personal. Dupa…

Comodo Firewall – Protectie sporita „in retea”

Comodo Firewall este un produs de calitate ce a ocupat mereu locuri fruntase in teste. Ca sa va convingeti puteti sa va uitati pe "challenge-ul" celor de la Matousec ( mi se pare ca este cel mai complet, nu numai in privinta testelor ci si a participantilor ).