Etichetă Grafica

AMD a lansat Kaveri

În sfârșit platforma AMD Kaveri a ieșit la suprafață și ne încântă cu performanțe și tehnolgii menite să facă experiența cât mai plăcută. AMD a lansat probabil cel mai complet APU de până acum, dar cu toate tehnologiile incluse puterea…

Photo Finesse 2.02

Photo Finesse – Editor rapid de fotografii

Photo Finesse este o aplicație prin intermediul căreia vă puteți retușa sau prelucra fotografiile într-un timp foarte scurt și cu un consum minim de resurse, asta datorită faptului că nu are foarte multe opțiuni precum alte editoare foto.

Sweet Home 3D – Aplicație pentru design interior

Sweet Home 3D este o aplicație liberă/gratuită pentru design interior, ce oferă realizarea unei previzualizări tridimensionale după un plan 2D. Adică dacă aveți o schiță de casă sau apartament o puteți importa în această aplicație și adăuga mobilă sau alte elemente după care puteți previzualiza rezultatul.

Bytescout Watermarking Lite – Protejeaza-ti imaginile

Exista mai multe metode prin care va puteti proteja imaginile in cazul in care le postati pe un site sau blog:1. Watermark (aplicarea unui text sau logo peste imagine, foarte usor de observat, imaginea trebuie prelucrata pentru a indeparta urmele watermark-ului); 2. Digimarc (adaugarea unei semnaturi digitale in fisierul imagine, este dificil de observat si cel putin la fel de greu de scos); Bytescout Watermarking Lite este o unealta utila tuturor celor care doresc sa isi protezeze imaginile prin aplicarea unui watermark (marca de siguranta – text peste imagine). Char daca este Lite (versiunea gratuita si cu mai putine functii) ofera posibilitatea de a alege intre cateva sabloane de aplicare a text-ului peste imagine.

Lightbox Image Editor – Imagini personalizate

Lightbox Image Editor este un editor gratuit de imagini, cu ajutorul caruia puteti modifica in mai multe feluri culorile, iluminarea, saturatia pe anumite culori pentru imaginile dumneavoastra. De asemenea va poate ajuta sa eliminati efectul de ochi rosii din fotografiile digitale. Mai puteti redimensiona si taia bucati din imagine, si chiar adauga o margine colorata, pentru a adauga un efect “artistic”.