Etichetă Organizare

Fisiere batch

Batch Files – Automatizare comenzi

Fişierele batch (batch files) reprezintă seturi de comenzi MS - DOS care sunt executate succesiv, grupate în fişiere cu extensia .bat, cu un rol important în reducerea timpului consumat de task-urile repetitive.Acestea se comportă precum un fişier .exe care atunci când este deschis execută comenzile indicate în liniile de cod.

Cum iți organizezi informațiile pe hard disk

In acest articol va voi prezenta cateva sfaturi pentru a va organiza eficient si sa va utilizati timpul intr-in mod productiv. Urmati doar acele sfaturi care se potrivesc cu stilul dumneavoastra de lucru, fara sa exagerati, pentru ca daca irositi prea mult timp cu organizarea, cadeti in extrema cealalta si iar nu e bine.

Search Everything – Caută rapid și eficient

Search Everything este o unealtă simplă și eficientă pentru căutarea fișierelor și directoarelor pe hard disk dar și de pe alte dispozitive de memorie conectate la calculator în momentul căutării. Pe langă faptul că ocupă foarte puțin spațiu pe hard disk și memprie RAM, indexează uimitor de repede tot conținutul dispozitivelor de stocare (pentru 1 milion de fisiere e nevoie doar de 1 minut, conform spuselor autorilor) și oferă rezultate pentru căutari aproape instantaneu.