Etichetă Personalizare

Cum să personalizăm imaginile de fundal şi pictogramele în Windows Explorer – Guest Post

Ştiaţi că pictograma implicită pentru foldere în Windows Explorer poate fi personalizată cu o imagine de fundal? Fundalul implicit pentru pictogramele folderelor este o previzualizare a conţinutului acestora: imaginile din interiorul folderului, pictogramele aplicaţiilor sau tipurile de fişiere care se găsesc în folder, etc. Acestea pot fi personalizate şi le puteţi modifica cu orice imagine doriţi.
Personas

Personas – Teme pentru Firefox

Știai că browserul tău își poate schimba înfățișarea cu un singur clic? Acest lucru este posibil prin intermediul add-on-ului Personas, disponibil numai pentru Mozilla Firefox. Vrei și tu o temă pentru browserul tău? Intră pe www.getpersonas.com și instalează-ți în doar câteva secunde add-on-ul, apoi alege-ți hăinuța preferată plimbându-te cu mouse-ul prin galeria variată pusă la dispoziție.

nLite – Instaleaza programe odata Windowsul

Nu ti-ai dorit sa instalezi sistemul de operare mai repede si fara batai de cap? nLite este un program gratuit ce permite selectarea programelor care sa nu se instaleze cu SO-ul, dar care permite aducerea kit-ului de instalare la prezent