Etichetă Portabile

AOC lansează un monitor pentru portabile

Modelul e2251Fwu de la AOC este acum disponibil în Europa și este un pic mai neobișnuit fiindcă este alimentat şi primeşte semnal printr-un singur cablu USB, cu un consum de energie minim de numai 8 waţi.
Unitate optică Samsung SE-208AB/TSBS

DVD Writer extern și avantajele sale

Un DVD Writer extern poate fi o alternativă destul de rentabilă în cazul celor care interacționează cu mai multe calculatoare. Avantajele principale ale unei unități optice externe sunt flexibilitatea și compatibilitatea (se poate utiliza pe mai multe calculatoare cu ușurință, și este utilă și în cazul laptopurilor cu unitatea optică defectă).
Browser Chooser

Browser Chooser – Deschide link-uri cu browserul preferat

Browser Chooser este o aplicație simplă care se asociază cu toate fișierele web (HTML, HTM etc) și link-urile, și în momentul în care dorești să deschizi un astfel de fișier sau link va apărea o mică interfață care "te întreabă" care este browser-ul pe care dorești să îl folosești.

Avantajele și tendințele portabilelor

Tehnologia se intersectează tot mai mult cu majoritatea domeniilor vieții noastre și a evoluat foarte mult în ultimii 10 ani. Dispozitivele tind să devină tot mai mici (şi portabile), să facă tot mai multe lucruri, mai repede, și au devenit tot mai accesibile. În acest articol voi evidenția câteva lucruri generale despre calculatoarele portabile..