Etichetă prezentari video

Lightbox Image Editor – Imagini personalizate

Lightbox Image Editor este un editor gratuit de imagini, cu ajutorul caruia puteti modifica in mai multe feluri culorile, iluminarea, saturatia pe anumite culori pentru imaginile dumneavoastra. De asemenea va poate ajuta sa eliminati efectul de ochi rosii din fotografiile digitale. Mai puteti redimensiona si taia bucati din imagine, si chiar adauga o margine colorata, pentru a adauga un efect “artistic”.

IObit Smart Defrag – Defragmentare Hard Disk

IObit Smart Defrag este o aplicatie pentru defragmentarea hard disk-ului, si poate realiza pe langa defragmentarea obisnuita o defragmentare automata (cand nu este folosit calculatorul), sau o defragmentare programata (saptamanal, lunar, etc..).

Aimp – Prezentare Video

Am decis de aceasta data sa fac o prezentare video unui player audio mai putin cunoscut, Aimp. Mie mi-a placut suficient de mult dupa ce l-am testat prima data, incat am renuntat la Winamp.Prezentarea programului este impartita in 3 parti:1. Descarcarea si instalarea, in care va voi arata de unde sa il descarcati, cum sa dezarhivati kit-ul de instalare, si ce reprezinta optiunile din timpul instalarii: 2. Prezentarea interfetei, in care evidentiez functiile mai importante si explic rolul acestora: 3. In ultima parte mentionez cateva aplicatii ce vin cu Aimp: Convertorul Audio, Inregistratorul de sunet, Editor de tag-uri si Mediateca, prezint pe scurt cateva din optiunile avansate si prezint Mini Redorul.

CDBurnerXP – Aplicatie de scris/copiat/sters discuri

CDBurnerXP este o aplicate pentru scris CD-uri, DVD-uri si chiar discuri Blu-Ray sau HD-DVD. Ofera posibilitatea sa creati sau sa scrieti fisiere de tip ISO, crearea de discuri cu date, discuri audio si o interfata in limba romana (atentie cand instalati).