Etichetă programe

Avantajele și dezavantajele aplicațiilor portabile

Aplicaţiile portabile sunt acele aplicaţii ce se pot rula direct de pe medii de stocare externe (de ex un stick USB), aplicaţia rulând direct de stick neinstaland nimic pe sistemul gazdă.Află care sunt avantajele, dezavantajele şi unde poţi gasi astfel de aplicaţii..

Recomandări de programe [2009]

Acest articol conţine o listă cu aplicatiile pe care le considerăm utile tuturor.. Dacă vrei cîteva aplicaţii care să îţi marească productivitatea şi "confortul", poţi începe liniştit de aici.

Ce instalam dupa Windows?

Sa presupunem ca dupa ce ati avut probleme cu Windows-ul si ati decis (sau ati fost nevoit) sa il instalati din nou. Bun, ati reusit sa reinstalati Windows-ul (e mai usor decat cred unii), dar greul abia acum incepe. Aveti de instalat celelalte aplicatii, care va fac viata placuta. Acest articol are ca scop, sa va ajute sa instalati aplicatiile si driverele necesare, intr-o ordine potrivita.

Mozilla Firefox – Varianta portabila

Stiu ca multora dintre voi le place Mozilla Firefox, si in special datorita extensiilor pe care suporta dar si pentru ca este un browser stabil, rapid. Statisticile sustin ca 44% dintre cei care navigheaza pe internet folosesc acest browser.

Tray It – Minimizare in System Tray

Recent am descoperit Tray It, o aplicatie de mici dimensiuni cu care puteti minimiza orice fereastra dupa criterii bine stabilite in System Tray (langa ceas). Nu va lasati inselati de dimensiunea redusa, TrayIt are o multime de setari pentru indentificarea…