Etichetă Simulatoare Auto

Volvo The Game – Curse cu masini suedeze

Se pare ca promovarea noilor modele de masini prin jocuri video a devenit o metoda apreciata in randul producatorilor auto. Dupa ce BMW si-a promovat modelul M3 si Ferrari alte cateva modele noi, Volvo a lansat un joc cu ajutorul SlimBin, prin care sa isi promoveze la randul sau masinile.

Ferrari Virtual Race – Joc gratuit de la Ferrari

Dupa ce anul trecut BMW a lansat BMW M3 Challenge pentru a-si celebra modelul sport M3, se pare ca cei de la Ferrari au preluat si ei ideea de a-si promova masinile printr-un joc video, si au lansat Ferrari Virtual Race.Jocul este gratuit, si vi se ofera posibilitatea sa “dati ocol” traseului de la Mugello cu 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti, sau cu 430 Scuderia, nu neaparat singuri ci si cu oponenti AI (puteti sa va alegeti nivelul si numarul oponentilor).

Live for Speed – Simulator de curse online

Live for Speed este un simulator de curse online ce si-a propus sa ofere o experienta cat mai realistica asupra controlului si comportamenului masinii. Jocul este comercial insa poate fi descarcat integral, si folosit in mod demo; daca va place puteti cumpara licenta si sa il "descuiati". Vi se ofera mai multe moduri de joc: Training, Multiplayer, Single Player si Hot lapping.

BMW M3 Challenge – Un joc gratuit ce merita atentie

M3 Challenge este foarte reusit din cateva puncte de vedere: transpunerea in joc a traseului si a masinii, un control destul de aproapiat de realitate, oricum foarte indepartat de stilul arcade, si faptul ca jocul poate fi controlat atat din tastatura, volan si mouse.. da mouse!